Thor Sejer/ januar 12, 2017/ Indlæg

super glad

Hvorfor mon jeg så er super glad indeni ?

Det er jeg fordi jeg igennem mit arbejde med mig selv, nu høster frugterne af mit arbejde i mine nære forhold, min mandegruppe, mit tantriske arbejde mv. 
Jeg ser det afspejle sig i mine omgivelser:
Fordi min kone, hendes og mine børn og familie, venner, kolleger m.v. nu reagere på helt andre og meget mere positive måder over for mig i min hverdag.

Hvorfor gør de så det ?
Det tror jeg skyldes, at når vi som mennesker tør hoppe ud af trædemøllen og de gamle uhensigtmæssige rutiner – får ryddet op inde i os selv. Og vi finder modet til at hoppe ud i det, vi i virkeligheden brænder for og ønsker os i livet – noget der er til gavn for andre (ikke kun for egen vindings skyld) – ja så tror jeg det er miraklerne sker.

Vil du også være super glad ?
Ja du ønsker sikkert, at forandre regnvejr og grå vejr i dit liv til et smukt snevejr i solskin med blå himmel – derfor skulle du måske overveje, at gøre noget andet end det du plejer!
Mit tilbud til dig er: Book mig som din personlige træner til et Plus Liv!

Jeg kan f.eks. hjælpe dig med nye “programmer” til den mentale og følelsesmæssige computer.
Hjælpe dig ud af dine tomgangs tanker / selvdestruerende tanker og ned i din krop, så du kan mærke hvor levende og vital din krop i virkeligheden er / kan være.
Kniber det med dine relationer / dit parforhold, så kan jeg også hjælpe dig til mere: kærlighed, intimitet, sensualitet, nærhed, leg og glæde i livet og samlivet. 

Giv mig et ring og hør mere og hvordan jeg kan hjælpe dig på telefon: + 45 21 403 487

❤️ Thor 

Share this Post