Haslevvej 81 B * Højgaard * 4100 Ringsted info@livetssted.dk +45 21 403 487 plusliv

Livetssted.dk – Spirituelt & Tantrisk Center

Terapi, sessioner, behandling, foredrag & workshops for alle!

 

Mine Assistenter:

 

Suzi Olsen

Min kvindelige assistent Suzi Olsen er født i 1960.

Hendes spirituelle rejse startede i 1991, hvor hun tog kurser i healing. Siden da har hun arbejdet med healingmassage.

I 2003-04 uddanner hun sig til clairvoyant rådgiver.
Her tager hendes egen selvudvikling fart og Suzi har opnået en dyb spirituel indsigt, igennem sine mange års arbejde som clairvoyant rådgiver, der gør hende til en meget kompetent rådgiver.

Undervejs udvikler hun sin egen terapiform, der via coaching hjælper mennesker ind i deres egen spiritualitet.
Suzi underviser også i Yoga.

Hendes Tantriske rejse har været langvarig. Tantraen har altid ligget i baggrunden. Men først i 2016 tog hun for alvor fat på det. Suzi har deltaget på adskillige kurser og workshops.
I øjeblikket studere hun den Taoistiske tilgang til Tantraen.
Hun har specielt interesse og fokus på arbejdet med meridianbaner og akupunkturpunkter.

Efter at have haft en lukket seksualitet gennem mange år, genfandt hun den igennem Tantraen. Denne rejse har været så dyb og haft så stor indflydelse på hendes liv, at hun nu ånder og lever for at hjælpe andre mennesker videre på deres vej til et mere frit og lykkeligt liv.


 Assistent og underviser på Kundalini Yoga & Plus Tantra workshops:
Tine Trille med det spirituelle navn Dayal Bhakti kaur.

Tine er hjerte menneske, kundalini yoga instruktør, havfrue, prananadihealer, vildkvinde, danser, Steinerlærer, hestehvisker og historiefortæller,

Hun føler sig tæt forbundet med naturen og bærer dens kraft i sig.

Tine arbejder meget intuitivt i alt hvad hun gør. Både når hun arbejder med mennesker og dyr, hvis energier hun mærker meget tydelig. Hun tager altid udgangspunkt i kærligheden i sit arbejde.

Tines store passion er kundaliniyogaen, som hun kom i kontakt med  første gang for 5 år siden. Den har siden da været en stor del af hendes hverdag. I 2017 tog Tine uddannelsen til kundaliniyoga instruktør. Og har siden undervist i bl.a. kundaliniyoga.

Kundaliniyoga – yoga giver indre styrke, udholdenhed, livsglæde og større bevidsthed. Den åbner op for energibanerne og energiflowet i kroppen, samt styrker nervesystemet og kirtelsystemet – lige som den har en gavnlig virkning på hormonbalancen.

På kurserne i Kundaliniyoga og Plus Tantra vil Tine specielt have fokus på at arbejde med hjerteenergien og sexualkraften, gennem forskellige kropsøvelser, meditationer og mantraer.