Haslevvej 81 B * Højgaard * 4100 Ringsted info@livetssted.dk +45 21 403 487 plusliv

Livetssted.dk – Spirituelt & Tantrisk Center

Terapi, sessioner, behandling, foredrag & workshops for alle!

Bag om Livetssted.dk & Thor Sejer

Bag om livetssted.dk & Thor Sejer

Thor Sejer Weimar

Jeg hedder Thor Sejer Weimar, er født i 1958 og driver disse virksomheder:

Livetssted.dk – huset for interne og eksterne aktiviteter
Det er her jeg giver mine sessioner og afholder mine kurser og workshops. Det er også her du kan leje dig ind med dine kurser og behandlinger, holde foredrag m.v.

Se lokalerne!
Ring og hør mere hvis du er interesseret i at leje lokalerne til dine foredrag, kurser, workshops, private arrangementer m.v.


Behandlinger i huset:

Thors behandlinger:

  • Plusliv Hypnose Coaching – ændring af gamle tankemønstre og adfærdsmønstre – let og hurtigt
  • Plustantra Sessioner – Tantrisk berøring, healing og massage til hele dig
  • Thors helkrops massage, healing og wellness – Vejen til afslapning, ro og nydelse til hele kroppen

Se mere om behandlingerne


Plustantra.dk – med fokus på mit arbejde med Tantra.
PlusTantra Transformation™ er for mennesker der ønsker transformation fra en tilstand til en anden igennem arbejdet med Tantra, Sensualitet, Kærlighed, Meditation, Spiritualitet og Personlig Udvikling.

Tantra-med-toj-pa.dk – workshops m.v. for alle nysgerrige og Tantra interesserede.
Her kan du starte i ro og mag sammen med andre der har lyst til at åbne deres hjerter og arbejde med at mødes i kærlighed, trods vore forskellige udgangspunkter og baggrunde. Her er alle velkomne.

Thorsdagstantra.dk – workshop forløb over 7 torsdage hver 2. uge. For par og singler med en partner.

Plusliv.dk – med fokus på mit arbejde med NLP, Hypnose, Coaching & Rådgivning til børn & voksne.

Handitouch.dk – med fokus på levering af nærhed, berøring og sanselighed til handicappede.


Bag om livetssted.dk

Min ide med Livetssted
Er at skabe et “fristed” hvor alle uanset alder, køn, seksuelle preferencer og forhistorie mødes. Et sted hvor jeg på mine kurser og workshops sammen med mine assistenter, facilitere positive og dybe forandringer der gør en forskel for dig resten af livet. Jeg tilbyder også forskellige former for sessioner og behandlinger i lokalerne hos Livetssted – se mere om dette ved at følge mine links her på siden.

Livetssted rummer dels egene aktiviteter og behandlinger, samt eksterne aktiviteter der tilbydes af mine eksterne samarbejdspartnere. Det drejer sig om foredrag, kurser, workshops, sessioner og behandlinger – se mere her på hjemmesiden for Livetssted.dk


Bag om Thor Sejer

Min baggrund
Jeg har mediteret siden 1976 (Trancendental Meditation – TM).

I 1992 startede mit eget terapeutiske arbejde efter kursusdeltagelse hos Vita Storborg, Væksthøjskolen hvor jeg fik kendskab til forskellige terapiformer som: Samtale- & krise terapi, astrologi, kropsterapi, tegne- og lyd terapi samt psykodrama. Disse værktøjer blev udbygget med en uddannelse som Master Hypnose Terapeut & NLP Master Practitioner med coaching.
Jeg har arbejdet med terapi klienter siden 1996 og har undervist på Væksthøjskolen med lydhealing og som lærer på forskellige daghøjskoler.  Jeg har arbejdet som selvstændig med Hypnose, NLP & Coaching siden 2004.

Jeg har tidligere valgt at være RAB registreret hos SAB med min PlusLiv Hypnose Coaching og har dermed et indgående kendskab til de Etiske Regler og regler for god klinik praksis.
Disse regler er det stadig vigtigt for mig at efterleve, så du som kunde kan føle dig tryg hos mig.
Se disse regler her: Etiske Regler RAB01 
RAB = Registreret Alternativ Behandler.
SAB = Sammenslutningen Af Alternative Behandlere i Danmark.

Mine Assistenter og Medundervisere


Min tantra rejse startede i 2002, hvor jeg deltog på de første tantra kurser hos Anne-Sophie Jørgensen på Tigerens Rede i Gedved.
Efter nogle års tantra praksis mødte jeg i september 2010 Alex Vartmans: The New Tantra (TNT). Her har jeg deltaget på over 30 kurser, været kursus assistent i et år og opnåede titlen som ”Authorized Lover” – hvilket betyder at jeg er trænet i tantriske elskovsteknikker, energiarbejde og kropslig dearmering.

Jeg har arbejdet med tantra massage og givet individuelle tantra sessioner siden 2010.
Efter mange års arbejde med terapi og tantrisk praksis har jeg udviklet mit eget tantra terapeutiske koncept – PlusTantra Transformation™ der består af Massage-, Terapi- og Sessions moduler – der kombinerer alle mine erfaringer i kraftfulde værktøjer, der i dag har hjulpet mange klienter til frihed,  glæde og overskud i livet.


Jeg giver individuelle tantriske sessioner, tantrisk massage og tantrisk terapi til par og singler af begge køn. Du skal dog være fyldt mindst 18 år og kunne dokumentere dette med sygesikringskort og billedlegitimation i form af Dankort / Kørekort / Pas eller lignende.
Kalenderen her på siden finder du også flere spændende kurser og workshops, hvor du kan lære mere om PlusTantra. Lige som jeg tilbyder foredrag, talks og individuelle workshops for par og singler af begge køn i samarbejde med mine assistenter.
Det er også i denne kalender du finder de aktiviteter der udbydes af dem der lejer sig ind hos Livetssted.


Jeg vil her udtrykke min dybe taknemmelighed over Anne Sophie Jørgensen fra Tigerens Rede som satte hele denne proces igang for mig. Lige som den undervisning, inspiration og guidning jeg siden september 2010 har modtaget fra Alex Vartman og hans assistenter hos The New Tantra radikalt har ændret mit liv.

Det siger kunderne

Assistenter

Samarbejdspartnere  / Links…


Konsultation, kurser og booking af huset telefon: +45 21 403 487

Mail: info@livetssted.dk * Bank: 2190 – 8978 263 934
MobilePay: +45 21 403 487
Ud af huset aktiviteter tillægges kørsel efter statens takster + evt. broafgift

Livetssted.dk * Haslevvej 81 B * Højgaard * 4100 Ringsted

Huset - Livetssted

Huset – Livetssted

Indkørsel

Indkørsel

Skilt ved vejen… 

Find vej til Livets Sted